Tel: 0181-625125
Spoedlijn: 0181-626970

Over ons

Over ons

Huisartsenpraktijk Sterrenkwartier BV is een moderne solo praktijk waar zorg voor de patiënt centraal staat. De praktijk is in september  2013, door huisarts M. Saçιkιrlι, gevestigd aan de Oberonweg 1, 3208 PE te Spijkenisse. In de praktijk zijn behalve de huisarts, een praktijkondersteuner en
2 assistentes werkzaam.

Dr

 

U kunt bij de huisarts ook terecht voor kleine chirurgische ingrepen zoals het laten verwijderen van: vetbobbeltjes, verstopte talgkliercystes, moedervlekken, huidaanhangsels, stukje nagel verwijderen ivm ingegroeide teennagel, hardnekkige wratten die niet op stikstof behandeling reageren, getromboseerde aambeien, abcessen etcetera. Het is wel van belang om de plekken eerst op het gewone spreekuur te laten zien zodat de huisarts de behandeling met u kan bespreken en meteen ook verdere afspraken met u kan maken.

Janny van den Berg, werkt op maandag en dinsdag en woensdag als praktijkondersteuner (POH) voor de mensen met chronische ziekten als diabetes mellitus, astma/COPD en hypertensie. Zij heeft hiervoor haar eigen spreekuur. De patiënten worden d.m.v. een oproepsysteem opgeroepen of er worden direct vervolg afspraken gemaakt. Door deze mensen goed te controleren wordt de kans op complicaties verkleind. Op maandagochtend neemt zij tussen 08.00-09.00 uur bloed af, u kunt hiervoor een afspraak maken. Dit afnamespreekuur is vooral bedoeld voor patiënten die nuchter bloed moeten laten prikken.

Er zijn binnen onze praktijk soms stagiaires aanwezig. Zij mogen onder verantwoordelijkheid van de stageopleider bepaalde dingen zelfstandig uitvoeren afhankelijk van het niveau en voortgang van hun opleiding.

De assistentes werken allen parttime:

Sandra Faulkner op maandag en dinsdag

Lycla de Groot op woensdag en vrijdag

Zij zijn de eerste die u aan de telefoon krijgt waar ze u vriendelijk te woord staan. Zij weten antwoord op veel praktische vragen en maken afspraken voor het spreekuur en huisbezoek. Zij verwerken de administratie en doen medische handelingen.

Op afspraak kunt u bij hen o.a. terecht voor:

  • het meten van de bloeddruk
  • het aanstippen van wratten
  • oren uitspuiten
  • hechtingen verwijderen
  • injecties
  • urine onderzoek
  • baarmoederhalsuitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek
  • bloedprikken (op dinsdag, woensdag en donderdag (12:00-12:30 uur)
  • Hartfilm (ECG) in opdracht van de huisarts
  • 24uurs bloeddrukmeting in opdracht van de huisarts

Vanzelfsprekend zijn de assistentes voor deze werkzaamheden speciaal opgeleid. Alle medische zorg, die in de praktijk geleverd wordt, geschiedt onder verantwoordelijkheid van de arts.

Google Map

Contact gegevens

Huisartsenpraktijk Sterrenkwartier BV Oberonweg 1
3208 PE Spijkenisse

Tel: 0181-625125
Spoedlijn: 0181-626970
Faxnummer: 0181-893000

info@huisartsenpraktijksterrenkwartier.nl www.huisartsenpraktijksterrenkwartier.nl